Konferencecenter i Jylland har fokus på sundhed

konferencecenter jylland

Konferencer kan være utroligt spændende og lærerige. Men det er ingen hemmelighed, at ny viden og mange mennesker tærer på ens energi. Det samme gør langtrukne møder eller kursusdage. Derfor har Hotel Propellens konferencecenter i Jylland indført en sund forplejning, så kursisterne kan holde hjernen klar hele dagen.

Derfor skal du vælge en sund forplejning

Hjernen har brug for energi for at kunne koncentrere sig. Men det er ikke ligegyldigt, hvor den energi kommer fra. Fedende wienerbrød og rundstykker er nok så lækkert, men de kalorier er hurtigt brændt af og kan faktisk virke sløvende i længden. Derfor tilbyder Propellen ”det sunde valg”, hvor du bl.a. kan se frem til grove chokoladebites, smoothies og friskskåret frugt Du kan selvfølgelig også vælge den traditionelle forplejning med kaffe og rundstykker. Men hvis du vil prøve noget nyt, som for alvor giver energi til den lange kursusdag, så er det sunde valg oplagt!

Kender du Hotel Propellen?

Hotel Propellen ligger i Billund, midt i den smukke jyske natur. Det er et sted med mange funktioner. Dels er det et konferencecenter, et konferencehotel og et kursussted, men det huser også feriegæster. Beliggenheden gør Propellen til et oplagt valg, uanset om opholdet er arbejdsrelateret eller ej. Lufthavnen er nemlig let tilgængelig og samtidig ligger hotellet langt fra byens larm. Der er kort sagt ro til at slappe af og fordybe sig.

Propellen gør sig umage

Propellens konferencecenter i Jylland bestræber sig på at skabe de allerbedste rammer omkring dit arrangement. Det gælder både i form af deres faciliteter og forplejning. De nøjes ikke bare med det, der er ”godt”. De går lige den ekstra mil for at gøre dit ophold til noget helt særligt. Propellen har i alt 14 mødelokaler og en konferenceafdeling, der kan rumme helt op til 150 mennesker. Derudover er der fire grupperum, der også kan benyttes. Der er internet på hele hotellet, AV-udstyr og mulighed for at printe i konferenceafdelingen. Her står personalet til rådighed, hvis I har brug for nogen til at stå for kopieringsopgaver og lignende.

Et konferencecenter i Jylland med erfaring

Propellen roses højt af gæsterne, og det er fuldt ud fortjent. De har nemlig godt styr på, hvordan en god konference skal afvikles. Har du brug for nogle gode idéer, er du derfor meget velkommen til at kontakte dem. Så laver de gerne et skræddersyet tilbud.

Klik her, hvis du i stedet leder efter en venue i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *