Bliv klogere på fedtsugning på hals og kæbelinje

fedtsugning hals

Fedtsugning er ikke et nyt ord i vores ordforråd. Det er efterhånden noget, vi har hørt omtalt mange gange, og måske kender vi endda nogen, der har fået det foretaget. Men hvordan foregår det egentlig? Og er det farligt? I dette blogindlæg skal det handle om en specifik type fedtsugning – nemlig fedtsugning på hals og kæbelinje. Er du træt af dit overskydende fedt på dette område? Så læs med og se, hvem der kan hjælpe dig.

Hvad er en fedtsugning?

En fedtsugning er et kosmetisk indgreb, der kan fjerne overskydende fedtceller på din krop. Når du får lavet fedtsugning på din hals, fjerner man fedtet med en kanyle, der føres ind gennem et lille snit under hagen og foran begge ører. Det bevirker, at din kæbelinje bliver mere markeret, og at du generelt får et slankere udseende i ansigtet. Sårene lukkes med få sting, der kan fjernes allerede efter en uge. Det er altså umiddelbart et simpelt indgreb, der ikke medfører de store bivirkninger eller komplikationer. Du vil dog kunne forvente hævelse og blå mærker, men disse forsvinder hurtigt igen. I sjældne tilfælde kan der opstå betændelse i operationsområdet. Hvis dette sker, skal det behandles med antibiotika.

Er det farligt at få lavet fedtsugning på sin hals?

Som sagt, er komplikationer ret sjældne, men det forudsætter, at indgrebet bliver lavet af en professionel og under sterile forhold. Ellers er der ikke meget at være nervøs for. De fleste får indgrebet lavet i lokalbedøvelse og kan køre bil allerede få timer efter operationen. Hvis du får lavet operationen hos en dygtig speciallæge som Bonnie Erichsen, har du intet at være bekymret for. Efter operationen vil hun indkalde dig til kontrol seks uger senere og igen efter 6 måneder. På den måde kan hun løbende sikre sig, at alt er, som det skal være. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det endelige resultat først viser sig efter omkring 6 måneder. Her vil Bonnie Erichsen tage efterbilleder, og så er du helt færdig på klinikken.

Bestil tid til konsultation hos Bonnie Erichsen

Vil du have en snak om dine muligheder for at få lavet fedtsugning på din hals? Så kan du kontakte speciallæge i plastikkirurgi Bonnie Erichsen på hendes hjemmeside. Dér kan du også læse mere om, hvem hun er, og hvilke værdier hun arbejder ud fra.

Har du også brug for tandretning? Så læs med i dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *