Brasiliansk butt lift: Hvordan man får den perfekte bagdel

  • af

Brazilian Butt Lift er en procedure, hvor der ved hjælp af fedtsugning fjernes fedt fra de områder af din krop, hvor du ønsker det, og derefter injiceres dette fedt i balderne. Hvis du overvejer et brasiliansk numseløft, er der her nogle ting, du skal overveje, før du gennemfører denne drastiske operation.

Dette blogindlæg er en introduktion til, hvad brasiliansk numseløft er, hvordan det virker, og overvejelser man bør gøre sig, før man får foretaget denne irreversible operation.

Fordelene ved et brasiliansk numseløft

Det brasilianske numseløft er ret populært blandt mange kvinder. Det hjælper med at skabe den perfekte silhuet, som du måske søger. Dette omfatter en flad mave, en løftet numse og smallere hofter.

Hvis du overvejer et brasiliansk numseløft, er der visse ting, du bør vide om det først. Her er nogle af fordelene ved denne operation:

– Forbedret kropsform

– Forynget udseende

– Øget selvtillid -Mindre smerter efter operationen

– Mindre ardannelse efter operationen

Hvad man kan forvente under operationen

Den brasilianske numseløftoperation kan tage op til 4 timer. Under denne procedure fjerner kirurgen fedt fra det område af din krop, hvor du har for meget fedt, og injicerer det derefter i din numse. Kirurgen vil anbringe drænrør for at frigøre overskydende væske. Bagefter kan du opleve smerter og en vis hævelse i et par uger.

På tidspunktet for operationen skal du bære en kompressionsbeklædning på dine balder, så de ikke heler forkert. Du skal også afholde dig fra at træne eller løfte noget tungt i fire uger efter operationen. Det er vigtigt, at du holder dig hydreret under hele denne proces ved at drikke mindst 8-10 glas vand om dagen samt indtage flere proteiner og grøntsager.

Hvordan du forbereder dig til din operation

Den brasilianske numseløftoperation udføres kun på hospitaler og medicinske faciliteter, der kan håndtere kirurgiske komplikationer. Du bør finde et hospital eller en facilitet, som du føler dig tryg ved, og hvor personalet har erfaring med denne særlige procedure.

Før du går under kniven for din operation, er her nogle ting, du skal gøre

– Sørg for, at alle dine spørgsmål er blevet besvaret af kirurgen

– Få oplysninger fra andre personer, der har gennemgået den samme procedure

Omkostningerne ved et brasiliansk numseløft

Det brasilianske numseløft er en meget dyr procedure. Faktisk er det en af de dyreste kosmetiske operationer, du kan få foretaget på din krop. Gennemsnitsprisen for denne operation i Brasilien er ca. 4.000 dollars, mens gennemsnitsprisen i Miami ligger mellem 4.500 dollars og 6.000 dollars og opefter (afhængigt af lægen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *