Find flotte lokaler til firmafest i København

lokaler til firmafest københavn

Nu er sommeren her snart, og første del af arbejdsåret er gået. Det er den perfekte lejlighed til at slutte halvåret af med manér og afholde en sommerfest i de bedste lokaler til firmafest i København! På den måde kan du og dine kolleger sige ”god sommerferie” på en ordentlig måde og lade op til næste halvlej efter ferien.

Derfor skal du holde et firmaarrangement

Det er klart, at medarbejderne i en virksomhed først og fremmest har professionelle og faglige relationer til hinanden. Men for at man kan arbejde godt sammen, er det også vigtigt, at man har det godt på et socialt plan. Ofte vil god kemi og intern forståelse nemlig føre til et godt arbejdsmiljø, og det er noget, virksomheden har gavn af på den lange bange. Gode relationer og et godt arbejdsmiljø skaber nemlig mentalt overskud, og det kan hurtigt overføres til medarbejdernes effektivitet og dermed føre til et økonomisk overskud. En firmafest er kort sagt den perfekte måde at pleje arbejdsmiljøet på. Det er samtidig god stil fra chefens side og en anerkendelse af medarbejdernes indsats ind til videre.

Hold festen i Marketenderiet

Når du nu har indset, at en sommerfest er det eneste rigtige, så er du rigtig langt i processen. Næste step er lokalerne, og dem kan jeg heldigvis nemt hjælpe dig med. Du skal nemlig booke Marketenderiets lokaler til firmafest i København. De tilbyder den perfekte pakkeløsning, hvor du får masser af plads, lys, lyd, forplejning og en god portion charme oveni. Den historiske bygning har et stort åbent lokale, der kan rumme op til 700 gæster. Men lokalet kan også opdeles og indrettes efter behov, hvilket gør Marketenderiet til nogle af de mest fleksible lokaler til firmafest i København.

Lokaler til firmafest i København med stjernekvalitet

Hos Marketenderiet er god musik en selvfølge til enhver god fest. Derfor stiller de AV-udstyr til rådighed uden ekstra omkostninger for din virksomhed. Skal I have live-bands ind og spille, er det heller intet problem. Marketenderiet har gennem årene bl.a. haft Rasmus Seebach og Nik & Jay til at optræde, så det er intet problem for dem at håndtere stjernekvalitet. Marketenderiet forstår at sørge for, at alting spiller, så din fest bliver intet mindre end fantastisk.

Vil du starte sommeren med et brag af en fest i nogle af de mest attraktive lokaler i København? Så kontakt Marketenderiet i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *