Frivilligt arbejde i udlandet er sjovt og lærerigt

I dag skal vi tale om frivilligt arbejde i udlandet med Alott. Det er en enestående mulighed for, at komme ud i verden på egen hånd

Hej bloggen! I dag skal vi tale om frivilligt arbejde i udlandet med Alott. Det er en enestående mulighed for, at komme ud i verden på egen hånd, hvor man samtidig samarbejder med nogle rigtig dygtige mennesker og gør en forskel for lokalbefolkningen, dyr eller natur. Læs med og lær meget mere. 

Frivilligt arbejde i udlandet er sjovt og lærerigt

Med Alott kan du komme afsted til mange forskellige destinationer i Afrika, Asien og Sydamerika. Der er masser af forskellige projekter, som du kan være en del af, når du rejser ud med Alott for at lave frivilligt arbejde i udlandet – læs mere her. Du skal helst være ude omkring 5-6 måneder før, du gerne vil afsted, for at være sikker på, at du kan komme afsted på netop det projekt, som du ønsker. Det kan være, at du længe har drømt om at rejse til en bestemt destination som Zanzibar, hjælpe til med plastik i havene eller lign. Så er Alott perfekt for dig! De arbejder med lokalbefolkningen i de mange destinationer, hvor du kan lære børn engelsk, undervise i sport osv. Du kan også tage afsted for at hjælpe truede dyrearter, som har brug for hjælp med at blive fodret og passet indtil de er klar til at blive sat ud i den vilde natur.

Dét lærer du som frivillig

Der er rigtig meget at lære som frivillig med Alott. Frivilligt arbejde i udlandet giver dig rigtig mange fordele. Det vil rykke dig mentalt, men du vil også erhverve dig en række af nye skillsets, som du ikke havde før du tog afsted. Du lærer dig selv bedre at kende, du bliver bedre til at tilpasse dig, du dygtiggør dig inden for et fremmedsprog, du får dit livs oplevelse, som du aldrig vil glemme, du udvikler dine personlige kompetencer, du får nye venner fra hele verden, du får en dybere indsigt i andre kulturer, der er markant anderledes end den danske, du får et andet perspektiv på dit eget liv og kultur, og så får du vigtig livserfaring. Der er mange, som fejlagtigt tror, at det er spild af for eksempel dit sabbatår, at tage afsted og lave frivilligt arbejde i udlandet, men det kan være utrolig god erfaring for fremtidige jobs. Mange arbejdspladser vil se det som en fordel, at du har taget sådan et initiativ tidligere i dit liv.

Du kan også læse mere på bloggen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *