Har du hørt om A Klasse Sedan fra Mercedes?

a klasse sedan

Er du på udkig efter ny bil, eller elsker du bare at følge med i nyheder på bilmarkedet? Så skal du uden tvivl kende til den nye A Klasse Sedan fra Mercedes-Benz. Den har nemlig samme sporty front som den formidable A Klasse, men er bygget, så den har mere plads indeni. Det giver større komfort og dermed en bedre køreoplevelse – men det er ikke de eneste goder ved A Klasse Sedan. Læs med her, og bliv klogere på alle fordelene!

Et design til at savle over

Som sagt har Sedan-modellen bibeholdt den såkaldte ”Shark Nose” front, men bagenden er til gengæld helt nyfortolket. Her deles lygterne over af bagklappen, hvilket skaber et skarpt og sporty look. Den brede bagende bidrager desuden til mere plads inde i bilen, så det også bliver nemmere at læsse vare ind og opbevare dem i bagagerummet. Vender vi tilbage til bilens front, er den udstyret med LED High Performance forlygter, som atter underbygger bilens ungdommelige og sportslige design. Kort sagt er designet hos den nye A klasse Sedan ikke til at stå for. Det gælder både de overordnede bløde linjer og de små, skarpe detaljer. Så skal du ud på en prøvetur, bedes du venligst medbringe servietter – det går jo ikke, at du savler ud over forsædet.

En unik køreoplevelse i A klasse Sedan

A klasse Sedan er på mange måder skabt for at gøre din køreoplevelse så behagelig som mulig. Det gælder ikke kun pladsen og den øgede komfort, men også teknologien i bilen. Den er nemlig udstyret med MBUX-systemet, så både chauffør og passagerer kan tale til bilen. Ved brug af stemmen kan brugerne indstille alt, hvad der behøves undervejs på turen. Det behøver nemlig ikke at være svært at forkæle sig selv – i hvert fald ikke, hvis man kører i A klasse Sedan.

Når smartphone og bil arbejder sammen

Er du ejer af en smartphone, har du endnu en mulighed for at gøre din køretur så nem som muligt. Du kan nemlig benytte Mercedes-Benz’ app, og få adgang til informationer om din bil. På den måde kan du nemt og hurtigt tjekke liter benzin, lufttryk i hjulene eller låse dørene direkte fra telefonen. Er du den glemsomme type, kan du endda finde bilen vha. telefonen.

Skal din hverdag også være nemmere og mere luksuriøs? Så kontakt Mercedes-Benz, og hør nærmere om deres A klasse Sedan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *