Leje af hoppeborg: Gør festen helt særlig!

leje af hoppeborg

Er børnefødselsdagen lige rundt om hjørnet? Eller måske et skolearrangement? Hvis du vil være sikker på, at festen bliver et hit, så er leje af hoppeborg den helt rigtige løsning. Med en hoppeborg kan du med garanti se frem til store øjne og højlydte barnegrin. Der er dog rigtig mange forskellige muligheder for design og udformning af hoppeborge, og det er ikke lige meget, hvilken du vælger. Læs med her, og find den, der passer bedst til dit festtema.

En hoppeborg er festens store overraskelse

Hoppeborgen bliver uden tvivl festens store overraskelse – helt bogstaveligt talt. Den fylder jo en del, men det er også pladsen værd. En børnefest skal jo gerne være fyldt med aktiviteter og sjove indslag. Ellers bliver det en kedelig fornøjelse. Og det skal børnene – ærlige som de er – nok fortælle dig. Derfor er en hoppeborg den perfekte måde at holde børnene underholdt på. Det skaber rum for masser af leg, så de kan hoppe løs, til de dejser omkring. Dermed undgår du selv at skulle finde på en hel masse lege – den klarer børnene uden problemer.

Leje af hoppeborg – hvilken skal du vælge?

JP Udlejning er specialister inden for levering af festartikler. De tilbyder en lang række forskelligt udstyr til aktiviteter, der sætter gang i festen. Det gælder bl.a. rodeo, humørmaskiner, klatrevægge og selvfølgelig leje af hoppeborg. Hos dem finder du hoppeborge til alle typer arrangementer og målgrupper. Er der dømt lyserød pigefødselsdag med Hello Kitty-tema? Eller hvad med en sej westernhoppeborg, hvor børnene finder deres indre cowboys frem? Måske er tarzanbanen det rette valg? Det er en sjov forhindringsbane, som alle kan tumle rundt i. Dette er blot nogle af de mange temamuligheder, JP Udlejning tilbyder. På deres hjemmeside finder du også:

  • Mini farmer
  • Kaktustema
  • Juletema
  • Jungle slide (hoppeborg med rutsjebane)
  • Pop up-hoppeborg med sjove udfordringer
  • … og meget mere

Som du nok kan fornemme, er der en hel del at vælge mellem. Det betyder også, at du kan finde den løsning, der passer bedst til antallet af børn til din fest. Borgene varierer nemlig også en del i størrelse.

Andre services

Har du brug for andet udstyr til din fest? Så udlejer JP Udlejning også telte, vogne og sørger for mad og drikke. De betegner sig selv som alternativet til et dyrt eventbureau. Du kan læse mere om deres services og leje af hoppeborg ved at besøge deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *