Mangler du idéer til teambuilding i København?

teambuilding københavn

Teambuilding er et vigtigt værktøj til at skabe socialt sammenhold og effektivitet i virksomheden. Men hvis ikke I har nogen konkrete planer eller folk til at arrangere det, så kommer I ikke ret langt med gode intentioner. Derfor har jeg samlet mine bedste tips og aktiviteter til teambuilding i København, så du ikke er helt på bar bund.

Teambuilding styrker samarbejdet

Samarbejdsevne er en vigtig kvalitet hos medarbejdere i en virksomhed. Men ofte er der mange forskellige mennesker i virksomheden, og det er ikke altid en selvfølge, at de ”klikker” eller forstår hinanden. For at bryde isen er det vigtigt at lave noget socialt uden for arbejdstid. Teambuilding betyder helt basalt bare, at man styrker samarbejdet i et team, og det kan gøres på mange måder. Mange husker måske teambuilding fra universitetets rusture som skøre og pinlige påfund, men teambuilding kan sagtens foregå på en afslappet måde, hvor man bare hygger sig i hinandens selskab.

AWA har aktiviteter i alle genrer

Hos eventbureauet AWA tror de på, at glade medarbejdere øger effektiviteten og giver bedre resultater i virksomheden. Derfor har de specialiseret sig i at arrangere og eksekvere teambuilding for virksomheder, fordi glæde skaber overskud – både mentalt og økonomisk. Deres tilbud af aktiviteter er meget forskellige, så alle virksomheder kan finde en form for teambuilding i København, der passer til dem. Det gælder både mht. indhold og omfang. Nogle af aktiviteterne er heldagsarrangementer, mens andre kan laves på blot en halv time. Der er altså gode muligheder for at presse teambuilding ind i alle former for programmer og budgetter.

Idéer til teambuilding i København

Her kan du se eksempler på AWAs teambuilding i København:

  • GPS Water Challenge (Action & Adventure): Find jeres indre sømand frem, når I på hold skal navigere jeres båd rundt i Københavns kanaler.
  • Foredrag om arbejdsglæde (Foredrag & Kultur): Bliv inspireret og få masser af motivation til arbejdet med et foredrag om arbejds- og kollegaglæde.
  • Flødebollekursus (Mad & Drikke): Sæt smag på tilværelsen, når I bliver udfordret i at lave flødeboller.
  • Moderne dans (Musik & Dans): Find danseskoene frem, når I bliver undervist I forskellige former for dans. Her er der for alvor lagt op til sjov og sved på panden.
  • Døden på dagsordenen (Samarbejde): Læg hjernerne i blød, når I bliver hvirvlet ind i historien om et fiktivt mord, som I sammen skal opklare.

Vil du se flere eksempler? Så besøg AWAs hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *