Autopolstring får din gamle bil til at skinne

Autopolstring får din gamle bil til at skinne

Hej bloggen! I dag skal det handle om biler. Og nærmere bestemt skal det handle om autopolstring. Det er nemlig en super smart måde at holde liv i din gamle bil. Måske har du købt en bil billigt, som trænger til lidt kærlighed, eller måske trænger din egen bil bare til en opfriskning. 

Autopolstring hos KA Autosadelmager

Det skal nemlig handle om autopolstring i dag, og dette er noget, som man blandt andet kan få lavet hos KA Autosadelmager. Dette er et firma med over 15 års erfaring i autobiler, møbelompolstring samt autopolstring af både og motorcykler, så du kan altså trygt aflevere din bil eller måske nogle gamle designermøbler hos KA Autosadelmager. KA Autosadelmager har lavet alt fra udskiftning af gulvtæppe til Alfa Romeo Spider fra 1991 til ompolstring af et instrumentbord til en JAGUAR og reparation af Porsche-sæder. De arbejder altså både med “almindelige” personbiler og luksusbiler, så det er lige meget hvilken bil, du ejer, så kan KA Autosadelmager hjælpe dig. Så lad os gennemgå hvad præcis KA Autosadelmager kan hjælpe dig med. Inde på deres hjemmeside kan du læse meget mere om alt, hvad de laver samt hvordan deres priser ser ud. De laver alt slags arbejde inden for ompolstring, ombetrækning og reparationer af og i din bil: kabine, sæder, rat, gearstang, sider på bilen, gulv, loft. You name it! 

15 års erfaring

Inde på KA Autosadelmagers hjemmeside, kan du læse om alle de brands, som KA gennem tiden har hjulpet. Listen er ret lang! Der er også en liste over præcis hvilke opgaver, som de kan lave. Inden for møbler kan de ordne lige fra antikke møbler, til designer møbler og moderne møbler. Og det er alt fra stole, sofaer, hynder og gavle, til alle mulige specialopgaver. Hvad du nu måtte have brug for. Indenfor både kan de lave kalecher, hynder, måtter, sæder og sofaer. Ka Autosadelmager laver meget mere en blog autopolstring. De laver også specialopgaver indenfor campingvogne, autocampere, ambulancer, fitnesscentre, restaurant, barer, diskoteker og busser. Så om du ved, hvad du skal have lavet eller du er på bar bund, så er KA Autosadelmagers eksperter klar til at hjælpe dig. Det kan være, at du har brug for idéer, valg af materialer, farver, specielle ændringer m.m. Dette kan i sammen finde den bedste løsning på så du er tilfreds med resultatet til sidst. Du kan også læse meget mere om biler her på bloggen – se lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *