Bestil gardinbussen der passer på klimaet

gardinbussen

Mangler du gardiner i din bolig eller virksomhed? Går du samtidig ind for en bæredygtig livsstil? Så skal du have fat i gardinbussen fra TextilRingen. TextilRingen udbyder nemlig klimavenlige gardiner, der reducerer varmetabet og CO2-forbruget i boligen. Vil du være med til at gøre en forskel for klimaet? Så læs med her, inden du vælger gardiner.

En bæredygtig livsstil kommer af mange ting

Der snakkes rigtig meget om klimaet i øjeblikket og hvor vigtigt det er, at vi tænker bæredygtigt. Nogle gange kan det dog føles lidt uoverskueligt og meningsløst for hvordan skal én persons handlinger kunne gøre en forskel? Det er under alle omstændigheder vigtigt at vi anstrenger os, for kun hvis alle gør en indsats for at leve klimavenligt, kan den skræmmende udvikling bremses. Selvom det til tider kan føles overdrevet, er det altså rigtig positivt at man hele tiden nytænker vores livsstil, så den bliver mere klimavenlig. Det ses allerede i form af affaldssortering, bæredygtig mad, bæredygtigt tøj og nu også bæredygtige gardiner i gardinbussen fra TextilRingen.

Klimavenlige gardiner har mange fordele

Hos TextilRingen er de stolte af at kunne udbyde de to klimavenlige gardiner Thermo Plissé og Klima Screen. Thermo Plissé fungerer isolerende og er et godt alternativ til nye vinduer. Det kan nemlig reducere varmetabet med 48%, hvilket både er positivt for klimaet og dit budget. På den måde kan du spare udgifterne til nye vinduer og i stedet investere i nogle billigere, men effektive gardiner. I gardinbussen finder du også rullegardinet Klima Screen, der ligeledes kan justere varmen i boligen og dermed bidrage til at opretholde en behagelig temperatur i alle årstider.

Ja tak til bæredygtig energi

Du behøver ikke give afkald på luksusløsningerne, selvom du tænker klimavenligt. Gardinbussen fra TextilRingen har nemlig også rullegardiner med solcelledrevne motorer, så de ikke bruger ekstra energi.  Det er nemt at sætte op og så ser det diskret ud og er 100 % selvstyrende.

Gardinbussen kører ud i hele landet

Gardiner og bæredygtighed (gerne i kombination) skal være for alle! Derfor kører gardinbussen selvfølgelig ud i hele landet, så du kan se Klima Screen, Thermo Plissé eller nogle af de mange andre gardiner med egne øjne. Er du interesseret i at få gardinbussen ud til dig? Så kan du booke et besøg på TextilRingens hjemmeside. Det koster ingenting og er helt uforpligtigende. Det er kort sagt bare en del af den gode service, som TextilRingen tilbyder deres kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *