Ejendomsservice i København med Ren Agenterne

I dag skal vi tale om Ren Agenternes ejendomsservice i København. Det er en service, som de både tilbyder private lejlighedsbygninger i hovedstaden, men også erhverv.

Hej bloggen! I dag skal vi tale om Ren Agenternes ejendomsservice i København. Det er en service, som de både tilbyder private lejlighedsbygninger i hovedstaden, men også erhverv. Det er en super fed service, som man kan sammensætte ud fra sit unikke behov. Læs med og lær meget mere. 

Få fast ejendomsservice i København med Ren-Agenterne

I dag skal vi tale om Ren Agenternes ejendomsservice i København. Det er en service, som de både tilbyder private lejlighedsbygninger i hovedstaden, men også erhverv.

Har I brug for, at få hjælp til at vedligeholde jeres grønne områder, tage skrald ud på bestemte dage, rydde sne, sørge for, at vaskekælderen er tip top osv? Så skal du klart læse med i dag. Det skal nemlig handle om Ren Agenterne og deres ejendomsservice i København. Det er en meget populær service i Hovedstaden, som flere og flere både private og erhverv gøre brug af. Hvad består ejendomsservicen af? Det samme hold af Ren Agenternes medarbejdere kommer til at arbejde for jer. Det vil altid være de samme mennesker, som kommer ud til jer, da dette skaber en øget effektivitet og knowhow, samt en tryghed for beboerne. Ejendomsservicen kan bestå af mange forskellige ting. Blandt andet kan det være en døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, snerydning, saltning m.m.

Ekstra service

Hvis du har behov for det, så kan du ud over den “almindelige” ejendomsservice i København, få trappevask og pleje af grønne områder med i din servicepakke fra Ren Agenterne. Ren Agenterne har stor erfaring med pleje af grønne områder, så de har helt styr på, hvordan opgaverne skal løses for at gøre dig og andre kunder i København tilfredse. Ingen opgave er for stor eller for lille for Ren Agenterne, og de løser opgaver for alle slags boligforeninger og erhvervsdrivende i og omkring København. Dine grønne områder kommer til at skinne med deres gartnerservice, og jeres nabobygninger kommer nok til at spørge efter navnet på jeres gartner. Derudover kan du også få hjælp til trappevask, som er et helt særligt hold af eksperter. Dette er noget, som Ren Agenterne går meget op i. De sætter deres bedste medarbejdere på hver eneste opgave, så de er sikre på, at det bliver udført til punkt og prikke. De tager også løbende stikprøver, så de altid ved, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Læs mere på bloggen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *