Stormflodssikring sikrer din bolig i uvejret

  • af
stormflodssikring

Bekymrer du dig også, når DMI varsler skybrud eller navngiver nye storme? De fleste bliver nok lidt nervøse, når voldsomt vejr rykker ind over Danmark. Vind og vand kan nemlig lave meget ravage. Bor du nær vandet, er din bolig især udsat. I hvert fald hvis du ikke har installeret stormflodssikring. Har du endnu ikke hørt om den nye teknologi, der beskytter din bolig mod oversvømmelse? Så læs med i blogindlægget, og bliv forberedt inden den næste storm!

Dansk teknologi, når det er bedst

Hvis navnet ”FloodFrame” stadig er ukendt for dig, så er det i den grad på tide, at du bliver introduceret for den smarte teknologi. FloodFrame er nemlig et automatisk og strømfrit system, der består af en vandtæt dug, der kan foldes ud i tilfælde af oversvømmelse. Dette kan ske helt uden din tilstedeværelse, så din bolig altid er beskyttet – også når du ikke er hjemme. Dugen graves ned i en permanent, men stort set usynlig ramme omkring boligen. Systemet skræddersyes altså 100 % til din ejendom, så du opnår den maksimale beskyttelse. Så bliver det altså ikke bedre. FloodFrame er en dansk virksomhed, og systemet er lavet i samarbejde med DHI og Dansk Teknologisk Institut.

Stormflodssikring betaler sig

Det smarte ved FloodFrames stormflodssikring er, at den bliver lavet efter din boligs form. Dette giver større beskyttelse, men betyder altså også, at prisen kan variere. Boliger er jo forskellige og kan ligge på meget forskelligartet terræn. Dette gør det svært at give ét fast prisoverslag, og du er derfor bedre tjent med at kontakte FloodFrame for at få et mere præcist bud. Som udgangspunkt kan du dog regne med, at teknologien koster 2.200 kr. (uden moms) pr. meter.

Et oversvømmet hus koster kassen

Selv hvis man ikke er den skarpeste til matematik, er det ikke svært at regne ud, at FloodFrame hurtigt kan generere en dyr regning. Du bør dog hele tiden huske på, hvad du investerer i. Det er ikke bare beskyttelse af din bolig, men også en investering i tryghed. Med FloodFrame slipper du for at bekymre dig under uvejret. Du kan i det hele taget slappe mere af, når du ved, at din bolig er rustet mod en eventuel oversvømmelse. Desuden sparer du penge til udbedring af efterfølgende skader lige så vel som selvrisikoen, der kan være så høj som 50.000 kr. Altså er udgifterne til FloodFrames stormflodssikring hurtigt tjent hjem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *