Venue København? Her er stedet til dit næste event

  • af
Venue København


Leder du efter et godt venue København? Så hjælper vi dig i indlægget her, med at finde ét som både har by, natur, transport og overnatning helt tæt på. Måske du skal holde fødselsdag eller konfirmation, eller måske du står og skal holde et mere arbejds relateret event som jubilæum, konference, møde eller andet. Uanset hvad så er venue en vigtig faktor.


Hvad er dine krav til Venue København?


Der kan være forskellige krav til venue, alt efter hvilken form for arrangement du skal afholde. Er det noget hvor dine gæster skal have mulighed for overnatning? Skal det være i fredfyldte omgivelser? Skal det være et sted med forplejning? Skal der tages hensyn til transport muligheder? etc.


Det vigtigste er at du gør dig disse tanker, når du skal finde venue København. Måske behøver dit venue slet ikke ligge i København. Det kan være der er et bedre fit et andet sted. Det kan være en omfattende opgave at skulle undersøge om diverse venues i København og omegn opfylder dine krav.


Prøv Marketenderiet i Valby


Hvis ikke du allerede kender til Marketenderiet i Valby, så er det på tide du kommer til det nu. Marketenderiet er især kendte for at have lagt venue til mange coporate events. Her er det møder og konferencer såvel som sommerfester og den årlige firma julefrokost. De er altså vant til at huse mange mennesker, og sørge for at alt forløber glat.


Selv hvis du søger på Venue København, så vil Marketenderiet i Valby dukke op. Det ligger da heller ikke ret langt fra Københavns centrum. Med sin placering få hundrede meter fra Valby station, er Marketenderiet tæt på både bus og tog. Kastrup lufthavn er heller ikke langt derfra, og vil man en tur ind til Københavns centrum, så kan man også snildt cykle der til.


Inhouse catering til dit event


Marketenderiet har deres eget inhouse catering firma Nordic Catering. De er vant til at stå for forplejning til mange gæster, hvad end det drejer sig og snacks og drikkevarer eller en tre retters menu. Som arrangører bestemmer I selv om I ønsker at benytte denne mulighed eller om I vil bestille noget et bestemt sted fra.


Desuden huser Marketenderier både et kæmpe lyst lokale, som kan deles op i flere mindre rum, et hyggeligt og fredeligt udendørs areal samt alt nødvendigt AV-udstyr. Lokalerne har plads til både workshops og underholdning. Så hvis du overvejer et venue i København eller omegn, så kontakt gerne Marketenderiet for priser og dato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *