Venue i København som skabt til dit arrangement

venue københavn

Nogle gange har man en helt klar idé om, hvad man leder efter, og så kan det føles, som om ingen muligheder lever op forestillingerne. Sådan er det dog ikke med Marketenderiets venue i København. I modsætning til mange andre venues er det nemlig ikke lokalerne, der sætter rammerne for din fest, men dig, der bestemmer, hvor rammerne skal være. Du kan nemlig flytte rundt på vægge, så rummet bliver præcis, som du havde tænkt dig fra start.

Venue i København tager fleksibiliteten bogstaveligt

Midt i Valby i København ligger der en venue, som du absolut må kende til, når du skal planlægge dit næste arrangement. Stedet hedder Marketenderiet og har oprindeligt fungeret som kantinebygning for FLSmidth. I dag er der dog ikke meget kantine over den moderne venue i København. Den er kort sagt blevet shinet op, så den nu fungerer som det perfekte sted for mange forskellige typer arrangementer.

Når væggene ikke begrænser dig

Fleksibiliteten skal forstås helt bogstaveligt. Marketenderiets venue i København kan nemlig ”formes” efter behov. Det store åbne lokale på 700 kvadratmeter kan nemlig inddeles med vægge og indrettes, som det passer dig. Stor konference? Fest med live-musik? Koncert eller intim julefrokost? Her kan alt lade sig gøre. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne – væggene gør i hvert fald ikke.

Komplette partyløsninger

Selvom dit valg af venue i København er ret så essentielt, er lokalerne ikke nok til at garantere dit arrangement succes. Du bør også sørge for god belysning og musik for at sætte den rette stemning. Det er Marketenderiet helt indforstået med, og de tilbyder derfor effektive løsninger, når det kommer til lyd og lys. Du kan selv vælge, om nogle områder skal oplyses mere end andre, og skal I have bands ude at spille er det heller intet problem. Marketenderiets målsætning er nemlig, at det skal være så let for dig som muligt at arrangere dit event. Derfor sørger de for alle de praktiske ting, så du også får en chance for at nyde arrangementet.

Hør nærmere om din kommende venue i København

Er du blevet nysgerrig på, hvad Marketenderiet har at tilbyde, og vil du gerne vide mere? Så kan du kontakte dem på deres hjemmeside til en uforpligtende snak. Du kan også bare læse mere på hjemmesiden eller tage på en visual tour i billedgalleriet, hvor du kan se den moderne bygning indefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *